HTML

Facebook

...és még annyit, hogy

Ami eszembe jut, mert nem kell mindig tematikusnak lenni.

Társadalom

Bejegyzések

Friss topikok

HTML doboz

 

2013.04.05. 20:14 Zsoolt

Oktulajdonítás

Az attribúció (oktulajdonítás) az a jelenség, amikor egy általunk látott cselekmény vagy viselkedés mögé számunkra érthető oksági magyarázatot teszünk.

Tramway in Melbourne #melbourne #australia #urban #travel #fotoklub #jjforum #ikozosseg #instagramers #mik

Melbourne-ben utaztam a 16-os villamoson Fitzroy felé. A felső kapaszkodó mentén hosszában az egész villamoson egy kék vezeték húzódik. Néztem is, hogy ezt azért ennél igényesebben is meg lehetett volna oldani.

Mellettem két fiatal csajszi állt, beszélgettek, és látom, hogy az egyik egy ideje igencsak nézi a vezetéket. Nem is kellett sokat várni egy óvatlan pillanatban, amikor azt hitte senki nem figyel egyszerűen megrántotta a zsinórt félbe se szakítva a mondatot. A kis genya, nem bírta ki, gondoltam magamban, és már pergett előttem a minden repedésből kicsorduló lázadás, a nyughatatlan fiatalok képe, akik akkor is megnyomják azt a nagy piros gombot ha hatalmas betűkkel az van írva rá ne nyomd meg! Aztán másnap kiderült számomra is, hogy a kék zsinór a leszállásjelző a villamoson.

 

Szólj hozzá!

Címkék: utazás Ausztrália Melbourne attribució


A bejegyzés trackback címe:

https://annyit.blog.hu/api/trackback/id/tr995203077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása