HTML

Facebook

...és még annyit, hogy

Ami eszembe jut, mert nem kell mindig tematikusnak lenni.

Társadalom

Bejegyzések

Friss topikok

HTML doboz

 

2010.07.14. 12:41 Zsoolt

Fess magadnak egy Tao-t!

Jelentkezz kínai írás és kalligráfia délutánjainkra Budapesten, az Oktogonnál! 
 
A kínai írásjelek lejegyzése évszázadok alatt sajátos művészetté vált, számos iskola, megközelítés létezik és rengeteg hagyomány alakult ki ezen a területen.

Calligraphy writing

A kínai nyelvet anyanyelvként használó szingapúri tanár vezetésével zajló alkalmaink olyan kezdőknek szólnak, akiket érdekel a kínai karakterek csodálatos birodalma, vagy egyszerűen csak szeretnék tudni hogyan írhatják le saját nevüket ezekkel a gyönyörű írésjelekkel.
A 2 órás üléseink barátságos (max. 4 fős) légkörben zajlanak, melynek során minden szükséges eszközt (ecsetek, tinta, rizspapír) biztosítunk számodra, és a végén hazaviheted saját munkádat, hogy kidekoráld vele szobádat vagy meglepd szeretteidet. Az ülesek alatt nem posztán a karakterírás alapjait sajátíthatod el, hanem betekintést nyerhetsz a többezer éves kínai kultúra részleteibe. Az ülések angol nyelven zajlanak, amihez magyar tolmácsolást biztosítunk.

Chinese characters2010 nyarán a következő időpontokra iratkozhatsz fel: Július 24 (szombat) – 14-től 16 óráig Július 31 (szombat) – 14-től 16 óráig Augusztus 7 (szombat) – 14-től 16 óráig Augusztus 21 (szombat) – 14-től 16 óráig Augusztus 28 (szombat) – 14-től 16 óráig Árainkról és további infomációkért a következő címen érdeklődhetsz: nihaojodee@gmail.com JELENTKEZÉS

1 komment

Címkék: kínai írásjelek magyar nevek kínaiul kínai kalligráfia


A bejegyzés trackback címe:

https://annyit.blog.hu/api/trackback/id/tr582151163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kisné Szórádi Mónika 2018.04.01. 09:23:36

Kálmán nevet szeretném kínaiul. Köszönöm
süti beállítások módosítása