HTML

Facebook

...és még annyit, hogy

Ami eszembe jut, mert nem kell mindig tematikusnak lenni.

Társadalom

Bejegyzések

Friss topikok

HTML doboz

 

2010.07.11. 09:13 Zsoolt

Emberek az ablakom alatt....

Nemrég a belvárosba költöztem, ráadásul egy utcára néző ablakú, magasföldszinti lakásba. Az autót sem használom BKV-zok, gyalog van minden öt percre és a világ egyszerűen bejön az arcomba.

Beszáll a nyitott ablakon, szembe jön velem az utcán, ha akarom, ha nem. Hallom az embereket magam körül. Elkezdtem gyűjteni őket ide.

Tegnap, a melegfelvonulás kapcsán különösen termékeny nap volt. A rendőrök nem engedtek be a saját utcámba, így az oktogonnál ragadtam. És ezeket szedtem össze:

 

-         - Jó, akkor siess … most leteszem, mert itt elkezdődik és kíváncsiak vagyunk!
-          Gyere mert van itt egy szóvivő!
-          Most mi baja van? Bolond?
-          Az a baja, hogy nem ért egyet a felvonulással!
-          Jól van már, nem kell itt kiabálni. Mit kiabál? Hát nem lehet normálisan lenni?
-          Mert akkor sem fogom szó nélkül tűrni, hogy itt a buzik vonulhassanak. Azért!
-          Jól van, álljon már le!
-          Akkor Ön miért van itt? Imádja őket? Hát akkor be kéne közéjük állni!
-          Jönnek a kutyás rendőrök!
-          Tényleg kutyákkal minden, Úristen!
-          Hát az kell, marhára!
-          Jujuj, jönnek a vahurok!
-          Erényövet a kutyákra! Értetek nem kár, de a kutyákért igen!
-          Menjél oda a túloldalra kiabálni! Hogyha ők ide kijönnek és engem megvernek én úgy meg foglak verni, hogy téged nem fog összerakni orvos!
-          Miért? Miért vernek meg téged miattam?
-          Hát azért mert itten üvöltözöl! Ha ezek kijönnek szerinted fognak nézni valakit? Menj oda kiabálni a túloldalra!
-          Miért félsz?
-          Ki fél??? Verjem az anyámba a faszodat te köcsög! Ki fél? Ilyen köcsög miatt ültem öt évet te szarházi kutya! Most jöttem ki és nem akarok visszamenni ilyen köcsög miatt, mint te! Menj oda az anyádba ott kiabáljál!
-          Én nem anyáztalak!
-          Hanem mit csinálsz?
-          Én nem bántottalak, egy rossz szóval se bántottalak!
-          Menjél a túloldalra! Kutyafejű! Üvöltözzél ott!
-          Nem a mocskos rohadt buzik végett vannak itt? Gyerekeidet megrontják! A szigeten mit csinálnak? Tele vannak buzikkal, bazmeg! Külön sátruk van bazmeg! És mit mondanak a gyereknek? Mit mondanak a gyereknek? Éljél így!! Hát éljen a rothadt kurva anyjuk, az éljen így! Ne idegesítsen föl, hogy a buzikat kéne csókolgatni bazmeg!
-          Hát nem lesznek csókolgatva! Agymosás az is! A média megtette a hatását!
-          Az SZDSZ bazmeg, megtette!
-          Meg az! Jó kis liberalizmus! Évike hagyjad fölöslegeees! Úgyse tudod meggyőzni őket! Addig magyarázzák neki, míg jó seggbe dugják majd a gyerekét! Annyira liberális, meg szeressük egymást meg lófasz!
-          De nézzük meg másik országokban mi van?
-          Másik országokban? Bocsánat! ..Bocsánat! Szétverik! Van olyan ország, ahol a rendőrség veri szét őket, akik az utcán vonulnak így!
-          Ez nem a génjeikben van, mert ott ilyen nincs! Ezt divatból csinálják, mert most ez a divat. Mint ahogy a diszkókban is döbbenetes, hogy lány csókolózik lánnyal!Mert divat!  Igazam van? Igaz?!
-          Felesleges, úgyse győzzük meg egymást! Egy dolog biztos, a buzikat nem fogom csókolgatni! Meg az anyját ne apunak hívja!
-          Akkor miért kell itt állni??!! Mi nem szimpátizál…nem szimpá..szimpatizálunk velük! Közéjük kell akkor állni!
-          Milyen ország ez? Mi lett ebből az országból? Úristen micsoda világ! Úgy fog összeroppani ez a világ, mint egy kártyavár.
-          István!
-          Tessék?
-          Ki ne menj a napra! Egy buzi nem ér annyit!

 

----

Emberek az ablakom alatt...

14 komment · 1 trackback

Címkék: budapest pride melegfelvonulás


A bejegyzés trackback címe:

https://annyit.blog.hu/api/trackback/id/tr112144029

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Budapest Pride: mit akarnak a nagykövetek? 2010.07.11. 16:11:19

Az ilyen szolidaritási nyilatkozatok nem a melegeknek, nem a nem-melegeknek és nem is a magyar belpolitikának szólnak. (Fotó: Huszti István/Index) A héten zajlik a Budapest Pride melegfesztivál. Ez az úgynevezett haladó szokás rendszeres éves esemény...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kokavec 2010.07.11. 10:08:27

"- István!
- Tessék?
- Ki ne menj a napra! Egy buzi nem ér annyit!"

Zseniális. Jobbat kitalálni nem lehetne.

bendix 2010.07.11. 10:08:35

Hát ez kurva jó volt....-))

trashr5 2010.07.11. 10:37:47

Persze,hogy jópofa.
Attól még sírni tudnék a primitív szavakon.

espadazo - Játékbolt: · http://aruhaz.nettfilm.hu 2010.07.11. 11:52:52

A remeteség hamarosan visszatérő divat lesz!

gonzalo 2010.07.11. 13:34:33

grat, ez kurva jó volt

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2010.07.11. 16:46:36

Kokavec, egyetértünk, ez a legjobb beszólás az egészből. Tökéletesen jelzi a jónép hozzáállását. A mások által is emlegetetten kevés érdeklődő miatt a homárok most úgy érzehetik, hogy elfogadtuk őket. Nem fogadtuk el, csak már unjuk őket. Annyit nyüzsögnek, hogy ők mennyire büszkék (mire is?), hogy nekünk már nincs kedvünk kiröhögni sem őket.

Egy cikkben az okostóni azt fejtegeti, hogy a homoszexuálisokat öltözködésről és viselkedésről nem is lehet felismerni. A nőknél nem is sűrűn, ezt nem is állította senki, hiszen ha egy leszbi nőiesen öltözik, akkor az azért nem feltűnő, mert nő, ugyebár. Akit szeretünk nőiesen felöltözve látni. A férfiasan öltöző nő pedig nem biztos jel, mert a divattervezők is öltöztették már férfiasan a legjobb nőket is, ami nem tetszik, nem nem undorító.

Ám a nőiesen öltöző és viselkedő férfi undorító. És nehogy már azt mondja valaki, hogy nincs ilyen! Annak nincs szeme. A tévéműsorokban divattal, lakberendezéssel foglalkozú hímneműek nagy részéről száz méterről is látni lehet rajtik a nőies, egész pontosan a buzis jegyeket, mert nem nőiesek, hanem affektálóak, nyafogósak, magukat illegetőek. A nők nem ilyenek, ez egy harmadik nem. Elég ritka eset lehet, hogy egy heteró férfi így nézzen ki. Vesztére, mert a férfiak nehezen fogadhatják maguk közé. A férfiak ugyanis a férfitól férfias megjelenést követelnek, bár a férfias is tud változni. Ezek a nyafka tinilegénykék a szemükbe fésült hajzattal, az ernyedtségükkel nem férfiasak, dehát ezek még gyerekek.

Ha pedig egy férfin nem látszik, hogy buzi, akkor meg mi a probléma. Isten éltesse, minél több homár kövesse a példáját. Ha nem böki az ember szemét, akkor ki a fene akarna foglalkozni vele? Ne mondja a képembe, hogy ő büszke, hanem nagyjából legyen olyan, mint a többi ember, legalább a küllemben, és akkor el van fogadva.

Baresi Boriska · http://teheneszet.blog.hu/ 2010.07.11. 18:52:41

ejnye nyilaskak, nem volt kötelezö ott rontanotok a levegöt! mehettetek volna strandra, beülhettetek volna egy arnyas kerthelysegbe egy söröcskere. vagy eppensegel penetrans otthonotok maganyaban recskazhattatok volna...
a rosseb a hetero perverzioitokat!
süti beállítások módosítása