HTML

Facebook

...és még annyit, hogy

Ami eszembe jut, mert nem kell mindig tematikusnak lenni.

Társadalom

Bejegyzések

Friss topikok

HTML doboz

 

2009.04.19. 18:50 Zsoolt

Az első képek a Critical Mass-ról

Azt hiszem ez a negyedik Critical Mass, amin fotókat készítek. Szeretem a hangulatát és az is tetszik ebben a biciklis mozgalomban, hogy ez nem olyan álcivil valami, mint a közalapítványok, a vöröskereszt, málta meg hasonló kamu civilek, akik legjobban bizottságok meg ilyen-olyan tanácsokban szeretnek inkább helyezkedni. Ez egy tényleg alulról szerveződő kezdeményezés nem is tudnám megmondani milyen alapítvány vagy egyesület kötődik hozzá és ez ÍGY VAN JÓL. Senkit nem érdekel ugyanis...

Budapest Critical Mass 2009

Valóságos szubkultúra alakult ki a biciklizés körül Budapesten és, ahogy ma elnéztem megint ezt a tömeget azt volt jó látni, hogy nem pártok, nem balhék és nem valami átlátszó üzleti vagy politikai fogás mentén jött össze ennyi ember, hanem mert egyszerűen élhető várost akarnak.

Budapest Critical Mass 2009

Nem mindenki ért egyet velük, most is láttam ingerülten dudáló autókat a lánchídnál. Én annak ellenére nagyon is egyet értek velük, hogy kb. egy éve nincs biciklim.

Budapest Critical Mass 2009 És a korábbi képek. 2008. április Critical Mass 2008 - Budapest 2007. szeptember Critical Mass 2007 September 203-12007. április Critical Mass 2007

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: budapest kerékpár bicikli 2009 é:critical mass


A bejegyzés trackback címe:

https://annyit.blog.hu/api/trackback/id/tr581074654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása