HTML

Facebook

...és még annyit, hogy

Ami eszembe jut, mert nem kell mindig tematikusnak lenni.

Társadalom

Bejegyzések

Friss topikok

HTML doboz

 

2009.01.12. 17:20 Zsoolt

Páratlan rendszámú vagyok...

és nem érzem magamat baleknak, mert ma itthon hagytam a kocsit. Mentem villamossal, metróval, ami időnként elő szokott fordulni.  Például sose megyek a belvárosba (Oktogon, Nyugati környéke, Deák tér, Blaha, Ferencziek tere, Kossuth tér) kocsival, mert nem lehet parkolni. 

De ez a szmog riadó megmozgatott azért. Végülis volt valami jó érzésem ma, hogy tettem valamit ezért a városért. Mintha egy óvoda kerítését festettem volna le.

Nekem nem lett volna pofám ott puffogtatni páratlan rendszámmal az utcán.

Tényleg szmogos, büdös ez a város. Lehet vitatkozni azzal, hogy van-e értelme a rendeletnek, meg lehet mondani, hogy így el van baszva meg úgy el van baszva, de végsősoron csak arról van szó, amiről mindig is:

…vagy összefogunk és csinálunk ebből a kőgyűjteményből egy várost, vagy mindenki járathatja a pofáját, ahogy eddig, ahelyett, hogy felemelné a seggét és csinálna valamit.

Ma volt egy nagy alkalom erre, és az első adatok szerint 200-en az 1 millióból felemelték a seggüket. Szerintem kezdetnek nem rossz.

2 komment

Címkék: budapest rendszám autó szmogriadó páratlan


A bejegyzés trackback címe:

https://annyit.blog.hu/api/trackback/id/tr98873182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ManWithNoName (törölt) 2009.01.14. 01:15:47

Jól döntöttél, gratulálok!
Bárcsak mindenki, vagy lagalább több ember hozzájárulna az ilyen pozitív irányú kezdeményezéshez, és nem a negatív oldalát néznék a dolgoknak!

Nowar · http://kurkuma.blog.hu/ 2009.01.15. 21:27:26

Tisztellek érte!
Nem utolsó sorban, Te is jobban érzed magad...
süti beállítások módosítása