HTML

Facebook

...és még annyit, hogy

Ami eszembe jut, mert nem kell mindig tematikusnak lenni.

Társadalom

Bejegyzések

Friss topikok

HTML doboz

 

2008.12.16. 21:10 Zsoolt

Időboltot nyitottunk

Soha nem látott széles választékkal megnyitottuk első időboltunkat. Greenwich-től az óceániai időig minden kapható a legkülönbözőbb kivitelben.

Üzletemberek körében igen népszerű határidő kollekciónk. Ezek igen kelendőek, rendszerint mindenki újat akar, ezért garantáljuk, hogy mindig a legfrissebb határidőket találja meg polcainkon. A több mindig jobb a sokknál! A sok időnél csak a még több idő a jobb. Nálunk a végtelen a határ.

Randevúra készülőknek ajánljuk ólomlábú időnket extranehezített másodpercekkel. Olasz ízlés szerint nyújtott pásztoróráink tökéletes megoldást jelentenek azoknak, akiknek az élmény a fontos. Merüljön el a nálunk szintén kapható pillanatban, melynek mélysége szíve választottja tekintetéhez mérhető. Andalgó óráink a finom elegancia érzését árasztják.

Postai sorban álláshoz, inkvizíciós eljárásokhoz repülő idő készletünk áll vevőink rendelkezésére. Csepp alakú, suhanó másodpercek. Ujjak között elfolyó perceink szinte észrevétlenek maradnak a polcokra tett rohanó évek árnyékában. Ne gondoljon az idővel! Tegye azt észrevétlenné! Diszkrét perceink közül kedvére válogathat.

Ne vesztegesse az időt! Ha kifogyott belőle, vagy csak szimplán többre, lassabbra, gyorsabbra, tartalmasabbra, színesebbre, hatékonyabbra vágyik keresse fel üzletünket!

2 komment

Címkék: idő időbolt


A bejegyzés trackback címe:

https://annyit.blog.hu/api/trackback/id/tr87826954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cho. 2008.12.18. 20:29:20

de jó lenne egy ilyen :) asszem beszereznék ebből is, abból is :D
süti beállítások módosítása