HTML

Facebook

...és még annyit, hogy

Ami eszembe jut, mert nem kell mindig tematikusnak lenni.

Társadalom

Bejegyzések

Friss topikok

HTML doboz

 

2009.10.15. 21:58 Zsoolt

Részvétel blogokról szóló kutatásban

Kaptam egy e-mailt egy pszichológus hallgató lánykától, aki arra kért tegyem közzé a felhívását, meg persze, hogy vegyek részt a kutatásban. Hát íme a felhívása:) 

 „Kedves Mindenki!

A szakdolgozatomhoz keresek 18. életévüket betöltött résztvevőket. Blogokkal kapcsolatos szokásokkal (írás, olvasás, hozzászólás) foglalkozó, leíró-feltáró jellegű vizsgálatot végzek. Bloggerekkel, blogokat csak olvasókkal, illetve, a blogokba csak hozzászólást írókkal kapcsoltban, az adatok alapján esetlegesen előforduló, mintázatokat keresek. De az elsődleges cél, csupán annyi, hogy kicsit összetettebb képet kapjak arról, kik, miért, hogyan írnak, és / vagy olvasnak blogokat.
Az adatgyűjtés online történik, kb. 20 percet vesz igénybe, egy rövid adatlap kitöltéséből, néhány szöveges kérdés megválaszolásából, és 3 kérdőív kitöltéséből áll.
Ha érdekelnek a részletek, írj a következő címre: orsolya.karpati@yahoo.com


Üdv:
Kárpáti Orsolya”

Szólj hozzá!

Címkék: kutatás pszichológus blogolás


A bejegyzés trackback címe:

https://annyit.blog.hu/api/trackback/id/tr811452952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása